Bransjenyheter

Hvem sier at den generelle garderoben ikke er trygg og miljøvennlig

2021-08-02
For noen dager siden møtte jeg en slik forbruker i et hjemmekjøpesenter. Fra samtalen med handleguiden kan hun kjenne at helhetsgarderoben hennes er fordomsfull, og hun mener at totalgarderoben er synonymt med utrygt og miljøvennlig. Faktisk, i journalister og bransjeinnsidere Etter grundig kommunikasjon lærte jeg at mange forbrukere for tiden har misforståelser om den generelle garderoben, noe som er litt feil for den generelle garderoben.

Misforståelse 1: Den generelle garderoben er ikke trygg og miljøvennlig

Når mange nevner totalgarderoben, er den første reaksjonen at totalgarderoben ikke er trygg og miljøvennlig. Usikker betyr at maskinvaren til det overordnede garderobehengselet er veldig lett å bryte, slik at hjørnet av garderobedøren er skråstilt, noe som ikke bare er skjemmende, men også har sikkerhetsfarer. En gang faller den av

Konsekvensene av å komme ned og skade folk er katastrofale. Det er ikke miljøvennlig, hovedsakelig fordi malingen og limet som brukes i platen ikke er opp til standard eller mengden er for mye, noe som resulterer i for høyt formaldehydinnhold, som forårsaker skade på menneskekroppen.

Faktisk er utrygt og miljøvennlig ikke synonymt med overordnede garderober. Overallgarderober av middels til høy kvalitet kan brukes med selvtillit. I følge bransjeinnsidere er maskinvaren til den generelle garderoben delt inn i flere karakterer. Produktkvaliteten varierer veldig, og prisen varierer naturligvis veldig. Noen produsenter bruker maskinvare av lav kvalitet for å oppnå høy fortjeneste. Dette er uunngåelig for forbrukerne. Brukeren etterlater en sikkerhetsrisiko ved bruk. Imidlertid er maskinvaren som brukes av de formelle garderobeprodusentene alle testet og kvalifisert, til og med importert, og oppfyller internasjonale kvalitetsstandarder. Disse maskinvarene er pålitelige og kan brukes med selvtillit.

I tillegg til maskinvare, avhenger påliteligheten til den generelle garderoben av om panelene er miljøvennlige. Brettet til den samlede garderoben er hovedsakelig syntetisk. Siden det er syntetisk, vil det uunngåelig involvere limstøping, og skadelige stoffer som formaldehyd er viktige komponenter i limlim. Noen kjøpmenn bruker lim av dårlig kvalitet for å maksimere fortjenesten, slik at møblene ikke er miljøvennlige. Limet og malingen som brukes i overordnede garderober av høy kvalitet er alle kvalifisert. Forbrukere rådes her til at den generelle garderoben kan kjøpes med tillit, men de bør velge noen kjente merker.

Misforståelse 2: Overallgarderoben er kjedelig og enkel

Selv om økonomien ikke er velstilt, ønsker mange forbrukere fortsatt å kjøpe møbler i europeisk og amerikansk stil, og tenker at dette er moteriktig. Dette er faktisk også en misforståelse. Det som virkelig leder trenden med møbelstil er panelmøblene som den generelle garderoben. Manager Tan av møbelsalgsområdet på torget til de store kjøpmennene sa at hvis du bruker klær for å beskrive møbler, er den generelle garderoben en populær klær, som leder mote trenden av året. Med endringene i folks preferanser for hjemmedekorasjonsstiler, vil mange nye stiler dukke opp i den generelle garderoben hvert år. Denne oppdateringshastigheten kan ikke sammenlignes med møbler i heltre og møbler i europeisk stil. Dagens overordnede garderober har brutt gjennom folks tradisjonelle stereotypier, og har gjennomgått mange endringer i farge, stil og funksjon.

skap online australia
engros kjøkken melbourne
flatpakke kjøkken varder
kjøkken flatpacks
kitsett kjøkken prisliste


Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept