Bransjenyheter

Fordelene med tilbudsmodus for enhetsskap er fremtredende eller blir hovedstrømmen i bransjen

2022-01-04
Det er alltid to typer tilbudsmoduser for terminalsalg i Kinas kabinettindustri: lineærmåler og enhetsskap. Det har vært en langvarig debatt om fordeler og ulemper med de to modellene. Så på dette stadiet, hvilken modus som er mer fordelaktig og mer populær i markedet tiltrekker seg oppmerksomheten til bransjen.

Modus for skaptilbud

Fordelene med tilbudsmodus for enhetsskap er fremtredende eller blir hovedstrømmen i bransjen

Lineær ris sitat er den gjeldende mainstream

Den nåværende populære salgstilbudsmodusen til Kinas kabinettindustriterminalsalg er Yanmi-tilbud. Under ledelse av opal, Kebao og andre førstelinjemerker ser det ut til at markedsterminalen misligholder dette faktum. Faktisk, i europeiske og amerikanske land, er salgstilbudsmodus for skapterminaler salgsmodus for enhetsskap.

En gang i tiden tok Haier Group, et kjent husholdningsapparatbedrift, ledelsen med å introdusere tilbudsmodus for enhetsskap da den gikk inn i kabinettindustrien. Etter flere tilbakeslag kunne ikke terminalen gjenkjennes av forbrukere eller forhandlere.

Tilbud på skapskap har åpenbare fordeler

Inn i det stadig mer konkurransedyktige 2011 har de store merkene justert sine markedsføringsideer og forbedret styringssystemet. Tilbudet på enhetsskap har gradvis blitt akseptert av industrien. De nye merkene skjærer seg inn i skapindustrien, og de fleste velger enhetsskapmodus for salg.

Når det gjelder de "store konsortiene" som går inn i skapindustrien, har skapskap åpenbart blitt en trend. Mideas overordnede kjøkken, Wrigleys skap og naturens skap bruker alle enhetsskapssalgsmodus. Vi kan like gjerne diskutere fordelene med enhetsskapet:

1、 Enhetsskapmodus kan forbedre hele prosessstyringssystemet fra salgsterminal til fabrikk. Med den raske økningen av råvarer og forbedringen av kostnadsregnskap, bruker fabrikksiden enhetsskapmodus for kostnadsregnskap, og fabrikksiden kan sende denne tilbudsmodusen direkte til terminalen, som ikke bare opprettholder konsistensen, men også bedre løser den kognitive transformasjonen til forhandlere og forbrukere. Enhetstilbud er en viktig del av ordrestyringssystemet. Produksjonens kjerneteori om "produksjon bestemmer salg" i kabinettindustrien har fortalt industrien vanskeligheten med produksjonsstyring. Ordrestyringssystemets garanti må rpå den direkte terminalen til enhetsskapet.

2、 Fra et markedsføringssynspunkt er selve salgsmodusen for enhetsskap en differensiert salgsmodus, som ikke er veldig vanlig i markedet, men den har vist sterk vitalitet. Når mer enn 80 % av skapmerkene tar i bruk lineære målersalg, bør 20 % av de nye merkene følge differensieringsprinsippet om "industriell konkurranse" for raskt å utvide markedet. Salgsmodusen for enhetsskap er unik. Det utvisker prisfølsomheten til forbrukerne, gjør tilbudet mer uklart og åpenbart differensiering, og kan stige raskt i terminalen.

3、 Salg av enhetsskap kan virkelig la forbrukere konsumere tydelig. Prisen på hvert skap beregnes av flere. På grunn av ulike funksjoner bør prisen på hvert skap være forskjellig. Fra et visst synspunkt er salgsmodusen til enhetsskap virkelig vitenskapelig og rimelig.

4、 Tilbud på enhetsskap er mer egnet for avanserte merker. Basert på de to-tre første punktene har enhetsskapet raskt fått anerkjennelse i markedet. Denne tilbudsmetoden er "pakkesalg", det vil si å gi tilbud til forbrukere, som har inkludert maskinvare og funksjonelle produkter som trengs i funksjonsskapet. For eksempel er trekkkurvskapet inkludert. Når forbrukerne kjøper, betaler de ikke bare for skapet, men også for trekkkurven. Denne typen pakkesalg er fordelaktig For å øke enhetsprisen er det mer egnet til å forbedre samsvarsraten til merkevaren.

5、 Salgsmodell for enhetsskap er en typisk "subtraksjon". Det vil si at «subtraktiv markedsføring» får stor ros i den nåværende markedssirkelen. Denne typen pakket salg er faktisk subtraktivt salg. Den lineære målerprismodellen kan ikke vurdere behovene til ulike kunder. Etter å ha beregnet lineær målerpris kommer prisen på elektriske apparater, trekkkurv, vask og bedre håndtak i tillegg, noe som gjør det vanskelig for forbrukerne å akseptere; I salgsmodus for enhetsskap, hvis forbrukerne ikke trenger å trekke kurven, ikke trenger elektriske apparater, vask eller ønsker å bytte håndtak, trenger de ikke ekstra penger, men reduserer penger.

Selv om den endelige salgsprisen er den samme, endres kun tilbudsmetoden, og salgsresultatene er ganske forskjellige. Etter to typer tilbud aksepterer forbrukerne sakte salgsmetoden for enhetsskap, og aksepterer en høyere pris enn det lineære ristilbudet, fordi de føler seg "verdt det".

Omfattende promotering trenger fortsatt tid

Selvfølgelig, hvis vi ønsker å ta i bruk den internasjonale felles prismetoden for skapenhet, trenger vi at bedrifter har sterk teknisk plattformstøtte, og krever at produksjonsbedrifter har storskala og standardisert produksjonsmodus. Selv om små og mellomstore bedrifter er de viktigste i Kina, er det fortsatt vanskelig å fremme prissettingsmetoden for enhetsskap på en allsidig måte, men implementeringen av standardisering og prissetting av enhetsskap er en uunngåelig trend i Kinas kabinettindustri.



(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)
flatpakke kjøkkenskap
flatpakke kjøkkenskap
billige kjøkkenenheter flatpakke
flatpakke pantry
kitset kjøkken


Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept