Bransjenyheter

Hva er størrelsen på en vanlig skyvedørsgarderobe?

2022-06-08
Uansett hvor du vanligvis går i hjemmet vil du alltid se skap, skap, TV-skap, garderober osv. Dette er fordi disse skapene er mye brukt fordi de fungerer godt. Og så lenge skapet utformes mer helhetlig, kan huset forbedres mye etter lagring. Skal du kjøpe en garderobe må du designe den rimelig. Det er flere funksjonelle områder og størrelser på garderoben. Men i dag introduserer jeg kun størrelsen på skyvedørsskapet for alle, så hva er den vanlige størrelsen på skyvedørsskapet?

Generelt sett bør størrelsen på klesskapet bestemmes etter størrelsen på rommet, og utformingen av skyvedøren og antall dører som brukes har stor innflytelse på størrelsen på skyvedørsgarderoben. Derfor, når vi bestemmer størrelsen på skapskyvedøren, må vi vurdere om skapdøren kan åpnes normalt, om skuffen og speilet i full lengde kan brukes normalt, og deretter bestemme antall dører og størrelsen på skyvedør. For tiden er størrelsen på skyvedørsgarderoben i verden 2000×650×2000cm, 2200*600*2200mm, 2380*600*2200mm, etc. Du kan bestemme i henhold til din faktiske situasjon.
Hva er størrelsen på en vanlig skyvedørsgarderobe?

1. To-dørs skyvedørgarderobestørrelse
Todørs skyvedørsgarderobe har en enkel stil, og er generelt mer egnet for små leiligheter. Det ser lite og utsøkt ut. Vanligvis er størrelsen på denne todørs garderobeskyvedøren: 2200*600*2200mm.

2. Tre-dørs skyvedørsgarderobe størrelse
Tredørs skyvedørsgarderobe er den vanligste stilen, og den er førstevalget for de fleste familier, og den egner seg også i alle aspekter av størrelse. Størrelsen er større enn todørstypen. Størrelsen på tredørs skyvedørsgarderobe er: 2380*600*2200mm.

3. Fire-dørs skyvedørsgarderobe størrelse
Firedørs skyvedørsgarderobe er mer atmosfærisk enn de forrige, og er mer egnet for rom med store arealer. Den generelle størrelsen på denne skyvedørsgarderoben er: 2600*600*2400mm.

4. Barnas skyvedørgarderobestørrelse
Det er også en skyvedørsgarderobe for barn. Utformingen av denne garderoben må være rimelig, miljøvennlig og trygg. Størrelsen på skyvedørsgarderoben for barn er 1200*600*2100mm.

5. Dybdestørrelse på skyvedørgarderobe

Dybden på den totale garderoben er vanligvis mellom 550-600 mm, bortsett fra garderobebakpanelet og garderobedøren, er dybden på hele garderoben også mellom 530-580 mm. Denne dybden er mest egnet for å henge klær, og vil ikke forårsake klesfolder på grunn av den grunne dybden.


For tiden er skyvedørsgarderober veldig populære blant forbrukere og er det primære valget for små husholdninger. Størrelsene designet av forskjellige produsenter er forskjellige, men når det gjelder bredden på garderobeskyvedøren, samsvarer designstørrelsen vanligvis med og følger visse regler, så du kan referere til størrelsesdataene ovenfor.


(Artikkelen er fra Internett og representerer ikke synspunktene til denne nettsiden.)


(Klikk på lenken nedenfor for å vite mer)

dobbel garderobe med hyller
garderobe i sort tre
høy garderobe med skuffer
slank garderobe med skuffer
stå opp garderobe


Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept